De lifestylecollectie van Pode bij Hulshoff Design Centers

Pode designmeubelen bij Hulshoff Design CentersPode is een merk van Leolux. Een familiebedrijf, net als Hulshoff Design Centers, dat al 80 jaar in Venlo designmeubelen produceert.
Pode kan dus meeliften op de jarenlange kennis en kunde van Leolux!

Ieder meubel wordt uitgebreid getest op duurzaamheid en ergonomie wat betekent dat zij met een gerust hart 7 jaar garantie kan geven. Bij Pode weet je dus dat je goed zit!

Pode: Perfect persoonlijk

Bij Pode maak je design zo persoonlijk als je zelf wilt. Je interieur is tenslotte net zo uniek als jijzelf. Daarom is er een universum aan opties en mogelijkheden tot je beschikking om elk meubel en accessoire perfect naar jouw hand te zetten.  De collectie is ontworpen door top designers waaronder ook het ontwerpduo Roderick en Clair Vos.

Zoek in de online catalogus

 

Thuis met Pode

Dat zijn wij bij Hulshoff Design Centers ook! Ruim 7 jaar voeren we de Pode collectie en zijn wij bekend met alle 'ins and outs'. Ieder jaar is er bij Pode een collectie wisseling en zult u deze ook bij onze Hulshoff Design Centers terug vinden.

Kom eens langs in onze Hulshoff Design Centers in Den Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en vrijblijvend informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center