Sparkle Two draaifauteuil met hoge rug "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In combi stof Steelcut Trio en leer Fusion/ kruispoot epoxy

Afmetingen

75x 80x 106h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.830,- 1.505,-

Beschrijving

Draaifauteuil met hoge rug.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinaties hiervan en kruispoot in aluminium gepolijst. Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor een gelakte- of houten kruispoot.

Moderne Retro:

De Sparkle Two van Pode is een draaifauteuil met een hoge rugleuning en is een ontwerp van Thijs Smeets. Deze moderne draaifauteuil heeft een krachtige Retro uitstraling. Deze uitstraling is zichtbaar in de ronde vormen en de subtiele "knoop" in de rugleuning. Door de zacht verende rug biedt de Sparkle draaifauteuil een heerlijk zitcomfort.

Met de Sparkle Two draaifauteuil kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op, want u krijgt de kans om te variëren. Zo kunt u namelijk zelf kiezen welke kleuren u wilt toekennen aan de romp, het zitkussen, de draaivoet én de stiknaden. U kunt hierdoor de meest brutale combinaties samenstellen, die perfect in het interieur past!

De Sparkle draaifauteuil is er in twee versies: One, met een standaard rughoogte en Two, die een hogere rugleuning heeft. Bij beide fauteuils heeft u dezelfde uitgebreide mogelijkheden om een eigen uniek ontwerp samen te stellen.

Heeft u liever een vast zitkussen waardoor de draaifauteuil een strakker karakter krijgt, dan is de Spot One en- Two draaifauteuil wellicht een goede optie.

Ook als Sparkle One met lage rug verkrijgbaar!
Zie onze site.

Tijdelijk scherp geprijsd!
In leer Fusion en speciaal voor u geselecteerde kleuren stof Steelcut Trio of combinatie hiervan, kruispoot aluminium gepolijst!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in