Leolux designmeubelen

De bijzondere wereld van Leolux

Leolux designmeubelen

De wereld van Leolux is een bijzondere wereld. Met inspirerende meubelen, ontworpen door internationale designers. Soms eigenwijs, royaal of gestileerd, maar altijd comfortabel en hoogwaardig. Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. Kiest u voor de eigenwijze Arabella, de royale bank Paleta of de “classic” Pallone?

De Leolux collectie is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor iedereen die karakterloze seriemeubelen geen optie vindt. Een Leolux bank wordt dan ook specifiek voor u geproduceerd met de mooiste materialen, voor jarenlang genieten. Dat maakt alle Leolux meubelen net zo uniek als de mensen voor wie we ze maken.

 

Brede keuze in design meubelen

Eigenzinnig design, duurzaam van karakter en voorzien van een geweldig comfort. De veelzijdige Leolux collectie biedt een brede keuze in design meubelen. In elke moderne stijl, van vertrouwd eigentijds tot avant-garde design. 

Allemaal gemaakt op bestelling, zodat uw Leolux design meubel een heel persoonlijke invulling krijgt. U ziet het aan de verfijnde afwerking, u voelt het als u gaat zitten. Dit is een echte Leolux!

 

Zoek in de online catalogus

 

Persoonlijk Leolux advies

Bij Hulshoff Design Centers verkopen we al jarenlang de kwalitatief hoogwaardige design meubelen van Leolux. En dat heeft zo zijn voordelen! Wij kennen als geen ander de eigenschappen van de Leolux collectie. Kom eens langs in één van onze Hulshoff Design Centers in Den Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en vrijblijvend informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center