Melloo 3.5 zitsbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In leer Perle/ poten aluminium gepolijst

Afmetingen

245x 95x 76h

Productgroep

Banken

5.085,-

Beschrijving

3.5 zitsbank.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en de poten ook gelakt.

Say hello to Melloo!

De Melloo is een zeer comfortabele zitbank en heeft het meest complete programma van Pode met alle toepassingsmogelijkheden die u voor uw interieur nodig heeft. Deze serie bestaat uit drie losstaande banken, veertien elementen en een bijpassende poef. Alle Melloo elementen worden steeds met één poot aan elkaar gekoppeld: een mooi detail. Dit zorgt voor een rustig beeld.

Met de ronde hoekelementen bouwt u eenvoudig een comfortabel Meloo-landschap. Om languit te relaxen voegt u een lounge- element toe of juist extra zitelementen zodat zoveel mogelijk mensen op dit vriendelijke- en uitnodigende ontwerp van Roderick Vos met je mee kunnen genieten. Zo creëert u een bank die alleen van u kan zijn!

Ook als Melloo hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.