Op maat gemaakte kasten van Pastoe bij Hulshoff Design Centers

De producten van Pastoe zijn typisch Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design: gedurfde en duidelijke ontwerpen met verrassende kleur combinaties. De stijl van Pastoe is een voortzetting van een zoektocht naar eenvoudige en tijdloze principes. De kasten zijn ontwerp experimenten op het snijvlak tussen kunst en architectuur, het werkterrein van de Stijl beweging rond 1917. In hun producten is het DNA van die enthousiaste jonge ontwerpers en kunstenaars uit 1917 terug te vinden.

Met Pastoe kunt u de juiste kast voor ieder interieur ontwerpen

Voor Pastoe is ieder huis uniek en vergt iedere kamer zijn eigen kast. Daarom heeft Pastoe een breed scala aan producten die u zelf samen kunt stellen, maar ook de Collectie kasten die door de huisontwerper Joost zijn ontwikkeld. De Joost Selection kasten zijn zorgvuldig voor u uitgedacht in functie en compositie. Zij kennen elk hun specifieke ontwerp en karakter.

 

Zoek in de online catalogus

 

Pastoe is niet alleen een product maar ook een persoonlijke relatie

Bij Hulshoff Design Centers delen wij deze stelling! Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend via onze Studio Pastoe configurator op spelenderwijs en naar eigen wens uw kast op maat te laten maken. Kom eens langs in één van onze Hulshoff Design Centers in Den Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en vrijblijvend informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center