A'dammer rolluikkast "Pastoe"

Merk

Pastoe

Materiaal

Mat lak

Afmetingen

37x 37x 205h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Kasten

1.490,-

Beschrijving

Rolluikkast.

Leverbaar in verschillende maten en lakkleuren.

De A’dammer rolluikkast van Pastoe is een ontwerp van Aldo van den Nieuwelaar. De A’dammer is een designicoon uit 1978 en één van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit. De kast heeft prestigieuze prijzen gewonnen en is in meerdere grote musea te bewonderen.

Het ontwerp is een afgeleide van de (oude) Amsterdamse parkeermeters, wat ook de naam van de kast verklaart. Door de jaren heen is de vorm van de A’dammer wel wat veranderd, maar de kenmerkende roldeur is altijd gebleven.
Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de kast lang met u meegaat. Een rolluik in een andere kleur? Een extra plank? Geen enkel probleem, want de onderdelen kunt u vervangen. Daarnaast kunt u vanwege het rolluik er altijd voor kiezen of de inhoud van de kast zichtbaar is of niet.

Wanneer het kunststof rolluik omhoog geduwd wordt, verdwijnt deze in de achterkant van de kast. Hierdoor is de A'dammer ideaal voor compacte ruimtes. De ribbels van het rolluik vormen grepen op elke willekeurig hoogte waardoor u de kast eenvoudig kunt openen.

De A'dammer is verkrijgbaar in een aantal verschillende hoogtes, breedtes en vormen.
Er is een breed scala aan Pastoe mat lakkleuren. In één kleur of in duotone, geheel naar eigen wens.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in