Vision Cabinets V705 Piet hoge kast "Pastoe"

Merk

Pastoe

Materiaal

In mat lak 300 snow white/ 613 berry/ 670 ocean en 610 sun/ frame 301 zwart

Afmetingen

108x 36x 117h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Kasten

2.350,-

Beschrijving

Hoge kast met verborgen laden en deuren in voor u speciaal geselecteerde kleuren.

Vision Cabinets van Pastoe, ontworpen door Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer, is gebaseerd op het Vision programma en brengt een aantal functies samen in een vaste kast.

Het uitgangspunt van de Vision Cabinets is een greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte-, hoogte, en breedte maten. U kunt zelfs de lade vervangen door een klep. Alle Pastoe lakkleuren kunnen worden toegepast, ook in combinatie met houtfineer. Alles is mogelijk!

Door het volledig verstek en de greeploze fronten worden composities van lijnen en vlakken gerealiseerd met verrassende kleur- en materiaalaccenten. De grotere rompen met doorlopende bladen van de Vision Cabinets zorgen voor rust en schoonheid.

Deze kast is genoemd naar de architect Piet Mondriaan.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in