Musterring design meubelen

De wereld van Musterring bij Hulshoff Design Centers

Musterring is van oorsprong een Duitse meubelgroep met inmiddels vele dealers in Europa, opgericht door de familie Höner en staat al 80 jaar voor kwaliteit. Dat is eenvoudig gezegd, maar een flinke uitdaging om waar te maken. Een hoogwaardige verwerking van de producten alleen is niet voldoende. Door streng gecontroleerde richtlijnen wordt de materiaal- en verwerkingskwaliteit gegarandeerd. Daarom geeft Musterring dan ook 5 jaar garantie.

Speciaal samengestelde collectie

Musterring biedt een voor u speciaal samengestelde collectie die geheel naar eigen wens is in te vullen. Van zitmeubelen, kasten tot het inrichten van uw eetkamer. Alle producten zijn in vele vormen, varianten en materialen te bestellen. Tussen het assortiment van Musterring vindt u zeker het meubilair dat voldoet aan uw persoonlijke smaak en eisen.

 

Zoek in de online catalogus

 

Overtuig uzelf van de verscheidenheid van de Musterring collectie.

Al circa 50 jaar biedt Hulshoff Design Centers de collectie van Musterring. Ieder jaar wordt er een nieuwe collectie samengesteld en zult u deze ook terug vinden in onze Design Centers. Laat u inspireren en ga naar onze site of bekijk het Musterring Woonboek. Uiteraard bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Kom eens langs in één van onze Hulshoff Design Centers in Den Haag of Leiderdorp en laat u zich bewonderen en informeren!

 

Zoek een Hulshoff Design Center