MR 9300 3 zitsbank "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In stofgroep 2/ metalen poten geborsteld RVS

Afmetingen

240x 103x 78/ 93h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

2.403,-

Beschrijving

3 zitsbank met Bioflex zitcomfort incl. verstelbare rug- en armleuningen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

Topcomfort op maat:

De MR 9300 van Musterring is een moderne bank- en schakelprogramma dat tot een breedte van vier meter individueel kan worden geconfigureerd in een tien cm-raster. Slimme functies zorgen voor veel comfort:
de hoofdsteunen en armleuningen van de MR 9300 bankenserie kunnen handmatig worden versteld, een uitschuifzitting dient voor het vergroten van het zit- resp. ligoppervlak. Ook kunt u kiezen uit vier zitcomfort kwaliteiten en vier poot varianten.

Voor de bekleding van de MR 9300 bankenserie is er keuze uit aantrekkelijke stoffen en leerkwaliteiten, waaronder veel exclusieve stoffen van het gerenommeerde textielbedrijf JAB ANSTOETZ.

Overigens: onze iPad-app “IM3D” biedt u de mogelijkheid om het gestoffeerde MR 9300 bank samen met onze adviseurs in een van onze Design Centers te visualiseren.

Zo creëert u dé MR 9300 bank die perfect aan al uw wensen voldoet!

Ook als MR 9300 hoekbank verkrijgbaar.

En mooi te combineren met de MR 9310 Queen en King draaifauteuil, ook van Musterring!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in