Vacatures bij Hulshoff Design Centers

Hulshoff Design Centers is een modern woonwinkelbedrijf met vestigingen in Den Haag centrum, Rotterdam woonmall Alexandrium III, Amsterdam Villa ArenA, Leiderdorp woonboulevard WOOON en het hoofdkantoor/ distributie-centrum te Voorschoten.

Heb je belangstelling voor één van onderstaande functies? Stuur dan een e-mail met je sollicitatie en C.V. aan de heer R.M. Piers, info@hulshoffwonen.nl 

Hulshoff Wonen CV
Rouwkooplaan 1
2251 AP Voorschoten

 

Vacature Ervaren Verkopers

Wij zoeken voor onze vestigingen in de randstad, per direct ervaren verkopers (m/v) (parttime)

Functie inhoud:

Met een creatief verkoopteam adviseer en begeleid je onze cliënten op een professionele manier bij de totale woninginrichting.

Functie eisen:

Wij vragen van jou gedegen vakkennis, enige jaren relevante werkervaring en bereidheid in overleg tot werken op koopavonden en weekenddagen.

Ook 60-plussers worden van harte uitgenodigd om te solliciteren!

 

Vacature Chauffeur / Meubeltransporteur

Voor ons hoofdkantoor/ distributiecentrum in Voorschoten zijn wij op zoek naar chauffeurs/ meubeltransporteurs, fulltime, in bezit van groot rijbewijs, voor het bezorgen van meubelen bij onze cliënten (hoofdzakelijk binnen Nederland).

Het werken in teamverband vraagt om collegialiteit, het omgaan met cliënten om correct optreden en het met zorg behandelen van de goederen.

Een goede inzet wordt navenant beloond.

Wij bieden een afwisselende baan in een prettige werkomgeving. In deze functie maak je deel uit van een enthousiast team.

Belangstelling?

Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. of bel voor informatie 071-5617960, en vraag naar de heer D. Bezuyen.