Mayon fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ poten alu gepolijst

Afmetingen

81x 85x 84h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

3.050,- 2.750,-

Beschrijving

Fauteuil op elegante hoge pootjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten. De poten zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen. Ook kunt u de zithoogte en zitdiepte aanpassen.

Subtiel tot in de puntjes:

De Mayon van Leolux heeft een vertrouwd uiterlijk, maar een verrassend actief comfort en verfijnde details met zijn organisch golvende lijnen, voetjes die precies doorlopen in de naden aan de voorzijde en een exclusieve stoffeerbewerking. Ook de vriendelijke “kuiltjes” op de armen en de rug geven de Mayon een eigenwijs karakter. 

De exclusief vormgegeven Mayon nodigt uit om plaats te nemen en het comfort en support die de bank u beloven, nu zelf te ervaren. De ruime zit van de Mayon, de hoge rugleuning en de mee verende armleuningen maken hun belofte zeker waar. En door de ruime keuze uit stof en leer voor het selecteren van de juiste bekleding van het zitmeubel maakt u het geheel precies zoals u het wilt. De hoge aluminium poten geven de bank Mayon een ruimtelijke look en daarmee past het model perfect bij een interieur in moderne stijl. 

Ook als Mayon bank of poef verkrijgbaar!
Wilt u liever een smallere fauteuil, dan is de Mayuro fauteuil misschien iets voor u, ook van Leolux.
Zie onze site.

De Mayon serie is tijdelijk sterk afgeprijsd in alle kleuren Senso leer!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in