Bloom 9250 hanglamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In polycarbonaat/ bloemetjes hard kunststof

Afmetingen

53x 70h/ kabel 80-240 lang

Productgroep

Lampen

844,-

Beschrijving

Hanglamp met LED verlichting in bloemmotief.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Hanglamp gemaakt van vele bloesems:

De hanglamp Bloom van Ferruccio Laviani voor Kartell is een ode aan de verfijnde glazen kroonluchters van Murano.

Deze moderne versie is uitgevoerd met kleine bloemen in doorzichtig kunststof dat zorgt voor een schouwspel van reflecties. De Bloom is meer dan een lamp;
het is een sculptuur, een kunstwerk met een grijpende visuele impact.

Verschillende lampen die op de interne structuur zijn geplaatst, verspreiden hun lichtstralen door de bloemen, die lichtreflecties creëren die duizendmaal vermenigvuldigd worden met hun veelzijdige oppervlakten. Zo wordt de Bloom hanglamp een blikvanger in elke kamer, zowel uit als aan, en ziet ze er bijzonder decoratief uit boven een eettafel of de bijzettafel naast de bank.

De Kartell Bloom hanglamp wordt als pakket van losse onderdelen geleverd, wat inhoudt dat u het frame en de losse kunststof bloemen zelf moet monteren. 

Ook als Bloom 9265 ovale hanglamp verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.