FL/Y 9030 transparante hanglamp "Kartell"

Merk

Kartell

Materiaal

In transparant methacrylaat

Afmetingen

52x 33h/ kabel 48- 223 lang

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

303,-

Beschrijving

Transparante hanglamp met LED verlichting.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Speelse lichtweerkaatsingen als op een zeepbel.

De FL/Y hanglamp heeft een eenvoudig, weldoordacht design en is gemaakt van doorzichtig methacrylaat. De kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak bevindt zich onder de diameter om het meeste licht op te vangen. De speciale doorzichtigheid van het materiaal en de kleurenschittering die hierdoor ontstaat, doen denken aan de speelse lichtweerkaatsingen op een zeepbel.

De FL/Y hanglamp behoort tot de iconische klassiekers van Kartell en is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, drie formaten en zelfs met kleurige, vrolijke dessins voor in de kinderkamer. Ook zijn ze er in matte of metallic uitvoering. Dat maakt deze lamp tot een toegankelijke eyecatcher die zich makkelijk laat combineren met verschillende interieurstijlen en zich daarbij moeiteloos aanpast aan iedere ruimte en sfeer.

Ook verkrijgbaar als FL/Y 9053 small, 38 rond: € 273,=  en FL/Y 9058 big, 83 rond: € 864,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in