BCN vaste barkruk "Kristalia"

Merk

Kristalia

Materiaal

In polypropyleen/ onderstel gepoedercoated epoxy

Afmetingen

44x 46x 76/ 88h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

347,-

Beschrijving

Barkruk fixed met elegant S- vormige zitting.

Leverbaar in verschillende kleuren en onderstellen.

Zeer ergonomisch en comfortabel!

Harry en Camila waren op zoek naar nieuwe materialen die ze konden gebruiken om meubelen te produceren. Daar is de Kristalia BCN barkruk een resultaat van!

De zitting van de BCN barkruk serie is namelijk van polypropyleen gemaakt, een zeer robuust en warmtebestendig kunststof gebruikt in de elektronica-industrie en nu een revolutie in de wereld van de design meubelen. De elegante S-vorm die in de zitting is gegoten maakt de barkruk zeer ergonomisch en comfortabel. 

De BCN barkruk is leverbaar in verschillende onderstellen, afmetingen en kleuren. De BCN barkruk serie is uitgegroeid tot een designer product dat wordt erkend en gewaardeerd door veel architecten en interieurontwerpers die het gebruiken in bars, hotels en restaurants.

Ook verkrijgbaar als :
BCN vaste kruk: 41x 40x 50/ 63h: € 323,=
BCN vaste barkruk: 44x 45x 66/ 78h: € 347,= 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is CBW erkend, CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een EXTRA GOEDE PRODUCTGARANTIE.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in