Gispen 412SGE fauteuil "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In leer Toledo/ frame hoogglans chroom/ armleuning zwart bakeliet

Afmetingen

61x 77x 87h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

3.218,50

Beschrijving

Fauteuil met vormschuim- en authentiek stalen spiraalvereninterieur incl. vloerglijders.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en buisframe in hoogglans chroom of zwart gelakt.

Fauteuil met karakteristiek en herkenbaar aanzien:

De Gispen 412SGE fauteuil van Dutch Originals is het broertje van de Gispen 412S fauteuil en is ontworpen door W.H. Gispen in 1948.

Deze Gispen fauteuil is een bijzonder elegante en bewezen tijdloos meubel. Het zitcomfort is zeer goed door zijn dikke, zachte zitting en de stevige, goed gevulde rugleuning. De 412SGE fauteuil kent een bijzonder fraaie stoffering doordat de rug gecapitonneerd is. Dit geeft de Gispen fauteuil een karakteristiek en herkenbaar aanzien. Het frame bestaat uit één stuk wat prettig mee veert door zijn gebogen ontwerp. De bakelieten armleggers maken de Gispen 412SGE fauteuil helemaal af.

De Dutch Originals Gispen 412SGE fauteuil is een echte must-have voor de Dutch Design liefhebber!

Tegen een kleine meerprijs kunt u onder het buisframe viltglijders krijgen. Dit maakt het uitermate geschikt voor houten- en harde vloeren.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in