Disk KD-KB dressoir "Castelijn"

Merk

Castelijn

Materiaal

In mat lak/ front noten hout fineer/ poten en disk aluminium

Afmetingen

240x 45x 81h

Productgroep

Dressoirs

3.985,-

Beschrijving

Dressoir met 4 deuren.

Leverbaar in verschillende maten, lak- en houtsoorten of combinatie hiervan.

Terug in de tijd!

Het Disk dressoir; een zeer herkenbare en geliefde kast uit de Castelijn collectie. Kenmerkend aan dit ontwerp zijn de ronde aluminium grepen. De Disk is ontworpen door Dick Spierenburg en omvat nog vele andere uitvoeringen met dezelfde karakteristieke eigenschappen. Er zijn in totaal 9 modellen.

Het Disk dressoir is een prachtig modern meubel wat zich in ieder modern interieur thuis zal voelen. Het dressoir geeft veel opbergruimte, zonder dat deze groot aanvoelt in de ruimte. Zoals u van Castelijn mag verwachten is het Disk dressoir tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De beste materialen worden gebruikt zodat u er zeker van bent dat u nog vele jaren plezier zult hebben van het prachtige Disk dressoir. Een kast die tegen een stootje kan. Stoer, modern en tijdloos.

Alle Disk kasten kunnen voor apparatuur worden aangepast qua bekabeling en ventilatie. Naast de standaard aluminium Disk pootjes, kunnen alle kasten ook geplaatst worden op de hogere Line pootjes of op zwarte vloerdoppen, waardoor de kast iets lijkt te zweven boven de vloer.

Ook als Disk KD-LA lowboard en Disk KD-AA hoge kast verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.