Talos eetkamerstoel met armleuningen "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ armleuningen hout of gestoffeerd/ frame chroom

Afmetingen

52x 58x 83h

Productgroep

Stoelen

795,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op chrome slede.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en combinatie hiervan. Het frame is standaard in chroom, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen. Ook kunt u kiezen voor gestoffeerde, noten of eiken armleuningen.

Ideaal voor kleinere eetkamertafels!

De Talos eetkamerstoel van Leolux beschikt over dunne armleggers, verbonden aan een uniek doorgelopen onderstel. De eetkamerstoel is voorzien van een diepe zitkuip, wat de rugondersteuning bevordert en waarop u heerlijk kunt genieten van het ideale comfort.

Door de strak chrome slede en de bescheiden afmetingen van de Talos, past deze eetkamerstoel ook bij kleinere eetkamertafels. Verder maakt het lichte gewicht het gemakkelijk dit meubel aan te schuiven. De Talos eetkamerstoel biedt een perfecte combinatie van een open en moderne uitstraling en een comfortabele, stevige zit.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.