Parabolica draaifauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ voet epoxy of lak

Afmetingen

150x 95x 30h

Filiaal

Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

4.340,- 3.700,-

Beschrijving

Draaifauteuil met armleuning.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan.  Tegen een kleine meerprijs kunt u de voet ook in de Leolux epoxy- of lakkleuren verkrijgen.

Een bijzondere verschijning:

De Leolux Parabolica draaifauteuil heeft een uniek en elegant design met een bijzondere armleuning. Deze uitgebreide draaifauteuil maakt het mogelijk om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Tevens kan deze designfauteuil gebruikt worden om in een actieve (maar uiterst comfortabele) houding in te werken, door de armleuning te gebruiken als klein werkblad. Deze prachtig vormgegeven armleuning is zowel links als rechts te bestellen voor een optimale "werkplek".

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in