Disk KD-AA hoge kast "Castelijn"

Merk

Castelijn

Materiaal

In mat lak/ front hoogglans lak/ poten en disk aluminium

Afmetingen

120x 45x 167h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Kasten

4.875,-

Beschrijving

Hoge kast met 4 deuren en 2 laden.

Leverbaar in verschillende maten, hout- en laksoorten of combinatie hiervan.

Terug in de tijd!

De Disk hoge kast; een zeer herkenbare en geliefde kast uit de Castelijn collectie. Kenmerkend aan dit ontwerp zijn de ronde aluminium grepen. De Disk is ontworpen door Dick Spierenburg en omvat nog vele andere uitvoeringen met dezelfde karakteristieke eigenschappen. Er zijn in totaal 9 modellen.

De Disk hoge kast is een prachtig modern meubel wat zich in ieder modern interieur thuis zal voelen. 
De hoge kast geeft veel opbergruimte, zonder dat deze groot aanvoelt in de ruimte. Zoals u van Castelijn mag verwachten is de Disk hoge kast tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De beste materialen worden gebruikt zodat u er zeker van bent dat u nog vele jaren plezier zult hebben van de prachtige Disk hoge kast. Een kast die tegen een stootje kan. Stoer, modern en tijdloos.

Alle Disk kasten kunnen voor apparatuur worden aangepast qua bekabeling en ventilatie. Naast de standaard aluminium Disk pootjes, kunnen alle kasten ook geplaatst worden op de hogere Line pootjes of op zwarte vloerdoppen, waardoor de kast iets lijkt te zweven boven de vloer.

Ook als Disk KD-KB dressoir en Disk KD-LA lowboard verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in