Circlips 2 eetkamertafel "Castelijn"

Merk

Castelijn

Materiaal

In Fenix rand mee gekleurd/ 2x RVS poten en 1x houten poot

Afmetingen

215x 124x 74h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

2.435,-

Beschrijving

Circlips vormige eetkamertafel.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, blad in Fenix, HPL of houtfineer en poten in verschillende lak/ houtkleuren.

Cirkel of ellips?

De Circlips eetkamertafel is zonder meer een van de meest populaire modellen van Castelijn. Dick Spierenburg heeft met dit design een uniek stuk ontworpen.

Het tafelblad van de Circlips heeft een verrassende vorm; het is een combinatie tussen een cirkel en een ellips. Daardoor zijn drie prettige tafelvormen ontstaan, die vanuit iedere hoek weer anders ogen. Naast een ideale eetkamertafel leent de Circlips zich ook uitstekend als vergadertafel.

De Circlips wordt gedragen door eigenwijs schuin geplaatste, bol gevormde tafelpoten die het vriendelijke design van de eetkamertafel benadrukken. U kunt een mix maken van dunne RVS of gelakte poten, of dikke houten of gelakte poten. U mag het zeggen! 

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels, 100% in Nederland ontworpen en gemaakt door een trots Castelijn-team. In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden.

Castelijn, de makers van design.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in