Time Out relaxfauteuil "Conform"

Merk

Comform

Materiaal

In leergroep 20/ frame aluminium/ schaal eiken hout

Afmetingen

81x 80x 99h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.070,-

Beschrijving

Relaxfauteuil op Quattro kruispoot met terugdraai functie.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en houtsoorten. Ook is het frame in zwart lak verkrijgbaar.

Kom geheel tot rust in de Time Out relaxfauteuil:

De relaxfauteuil Time Out van Conform is een klassieker met een tijdloze schoonheid. Deze comfortabele stijlvolle relaxfauteuil staat schitterend in elk interieur. De Time Out relaxfauteuil is ontworpen door Jahn Aamodt en heeft door de jaren heen een prominente plek veroverd bij stijlvolle interieurs over de hele wereld.
Deze designklassieker is niet alleen een blikvanger in de woonkamer, maar voldoet bovendien aan alle eisen die u verwacht bij een relaxfauteuil.

De Time Out relaxfauteuil is niet alleen comfortabel en duurzaam, maar heeft ook tijdloze schoonheid.
De Time Out is verkrijgbaar in verschillende stoffen en materialen. Ook de mogelijkheden in functionaliteiten zijn eindeloos. U kunt de fauteuil volledig afstemmen naar uw eigen wensen.

Zo heeft u keuze uit verschillende poten en zitschalen. De Time Out relaxfauteuil is voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun en is er keuze uit 2 verschillende zit- en rughoogtes. De rugleuning is traploos verstelbaar dankzij een fraai weggewerkte hendel in de armleuning. Hiermee verstelt u de rugleuning in elke gewenste relaxpositie.

De relaxfauteuil is van nog een handig technisch trucje voorzien. Zodra u opstaat draait de Time Out zich automatisch terug in de oorspronkelijke stand. Voor een optimaal comfort kunt u ook kiezen voor de bijpassende hocker.

Hocker 50x 37x 39h: € 534,=

Wilt u liever een Time Out relaxfauteuil met Button stiksel op 5-teens voet die mooi afgezet is met hout?
Neem dan een kijkje bij de Time Out Button relaxfauteuil!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in