Kikko chaise longue "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso combi/ poten staal verchroomd

Afmetingen

154x 87x 85h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

5.020,- 4.095,-

Beschrijving

Chaise longue met draaibare rug.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De poten en rugbeugel zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxykleuren krijgen.

Zitten of liggen? Op Kikko mag het allebei:

Is het een chaise longue? Ja, maar deze “multifunctional” heeft meer mogelijkheden. Door de rug licht te tillen, draait hij 90 graden links- of rechtsom. Zo verandert de chaise longue in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats ernaast.

De Kikko is een “Moving Moments Seat” van designer Hugo de Ruiter, een zitidee met verschillende gebruiksmomenten. Zitten of liggen, in de Kikko kan het allebei door de speciale vorm van de zitting en zijn draaibare rug.

Met de rug evenwijdig aan de zitting biedt de Kikko een heerlijke zitplaats, met een extra plaats naast u.
De geraffineerd aflopende leuning ondersteunt uw rug en vormt tevens een nonchalante armsteun. Ontspant u zich liever helemaal, draai dan de rug met een eenvoudige handbeweging en de Kikko verandert in een chaise longue.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in