Papageno fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In combi leer Senso of stof Stretch/ pootjes aluminium gepolijst

Afmetingen

91x 82x 80h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.885,- 2.395,-

Beschrijving

Fauteuil op markante voetjes.

Leverbaar in verschillende leer- en stofkwaliteiten of combinatie hiervan. Tegen een kleine meerprijs kunt u de pootjes ook in de Leolux epoxy- of  lakkleuren verkrijgen.

Papageno, typisch Leolux model:

Leolux toont met de fauteuil Papageno aan dat speelse vormgeving en hoog zitcomfort hand in hand kunnen gaan. De Leolux fauteuil Papageno is een typisch Leolux model met karakter. 

De Papageno is een ontwerp van Jan Armgardt voor Leolux. Een knipoog naar dogmatische design opvattingen. De Papageno fauteuil is het Leolux-symbool voor speelsheid, plezier en humor.

De humoristische aluminium voetjes, de licht verende rug en zijn mooi organische gevormde armleuningen die uw armen heerlijk natuurlijk opvangen, maken de Papageno fauteuil tot een moeilijk te dateren blikvanger met optimaal comfort.

Het ontwerp van de Papageno, de zorgvuldig gekozen siernaden en het hoge comfort verlenen deze compacte fauteuil een karakter dat alleen Leolux haar modellen durft mee te geven!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in