Tango 3 zitsbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In leer Senso/ poten gepolijst aluminium

Afmetingen

203(223)x 93x 81h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

6.195,- 5.295,-

Beschrijving

3 zitsbank met beweegbare arm- en rugdelen.

Leverbaar in 2 maten en verschillende stof- en leerkwaliteiten. Het frame is standaard aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Niet te blussen passie:

Deze bank van Jan Armgardt voor Leolux is een absolute klassieker, vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair.
De handige verstelfuncties zorgen dat u in elke houding comfortabel zit of ligt, de sierlijke lijn en karakteristieke poten maken van de Tango het middelpunt van uw kamer.

Aan zitting en rug van de Tango bank zijn links en rechts verstelbare delen bevestigd, die in alle standen andere gebruiksmogelijkheden bieden. Zo wordt een gezellige 2-zitter een lekkere ligbank met hoofdsteun en de royale 3-zitter nog ruimer, een soort logeerbed zelfs als u rug- en zitdelen uitklapt. Wilt u zich in een eigen gezellige zithoek nestelen, dan klapt u de armen omhoog en de rugdelen naar binnen en u geniet van de mooie eigenschappen van een flexibel karakter.

Ook als Tango 2 zitsbank verkrijgbaar van: € 5.495,=   voor: € 4.795,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in