Gispen Classics 533 eetkamertafel "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In eiken fineer/ frame mat zwart

Afmetingen

120x 120x 120x 72h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Eetkamertafels

1.895,-

Beschrijving

Driehoekige eetkamertafel op rank metalen onderstel.

Leverbaar in twee maten, verschillende tafelbladen en frame ook in Gispen grijs.

Gispen Classic 533: een echte communicatietafel:

Met een knipoog naar het door Wim Rietveld, voor Gispen ontworpen eetkamertafel 530 uit 1952, komt Dutch Originals nu met de Gispen Classics 533. Deze re-designs op de karakteristieke 530 zijn door Dutch Originals art director Richard Hutten ontworpen.

Doordat de Gispen Classics 533 over drie tafelhoofden beschikt, is het een echte communicatietafel.
Het tafelblad is driehoekig van vorm, een zo genaamde reuleaux-driehoek of de vorm van een plectrum voor de muzikale liefhebbers!

De Gispen Classic 533 eetkamertafel wordt door Dutch Originals in Nederland geproduceerd in twee formaten: Eén waarvan elke zijde van de driehoek een breedte van ca. 120 cm heeft en een groter formaat waarbij elke zijde ca. 140 cm is. Bij deze laatste afmeting is de eetkamertafel geschikt voor 6 personen. Ook is er een tonvormige Gispen Classics 534 eetkamertafel met een afmeting van 200x 110x 72h.

Zowel de Gispen Classic 533 als de 534 eetkamertafel heeft een verjongd tafelblad in drie varianten: massief eiken, MDF met eikenfineer of MDF met Fenix. Het kenmerkende metalen onderstel van de eetkamertafel wordt in mat zwart RAL 9005 of Gispen grijs RAL 7030 geleverd.

Het tafelontwerp heeft het klassieke karakter dat een unieke match maakt in combinatie met de al even karakteristieke Gispen 116 eetkamerstoel. Een combinatie die door Willem Hendrik Gispen al werd toegepast en met het re-design van Richard Hutten een nieuwe vorm meekrijgt.

Een klassiek ontwerp met een nieuwe look, vol persoonlijkheid!

Nieuwsgierig geworden naar de Gispen 116 eetkamerstoel van Dutch Originals?
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in