Pallone Soft Season Pa fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stof Robou en rug leer Senso of Ceras/ poten Novo en buis chroom

Afmetingen

86x 84x 72h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.895,-

Beschrijving

Fauteuil.

Leverbaar in speciaal voor u geselecteerde uitvoeringen met vernieuwde NOVO poten.

Pallone, nieuwe revolutie:

Al 35 jaar verovert de Pallone fauteuil de harten van designliefhebbers wereldwijd. Om dat te vieren, ontwikkelde Leolux een serie die het ontwerp een nieuwe draai geeft. Want voor het eerst is er nu een reeks met de zitting in stof, in plaats van leer. In stijl met deze ‘revolutie’ is deze Pallone Soft Season- serie vernoemd naar de draaiing van onze mooie planeet en de invloed daarvan op ons leven. Die beweging brengt ons dag en nacht, en de wisseling van de seizoenen.

De Pallone Soft Seasons fauteuil is de eerste Pallone-serie ooit met een zitting uitgevoerd in stof.
En daarom koos Leolux niet zomaar een stof, maar de prachtige Robou. Een lekker ruige bouclé met eindeloos veel karakter. Deze unieke stof werd geselecteerd door Leolux-artdirectors Studio Truly Truly en geeft deze serie een heerlijke zachtheid.

Bij elke variant van Pallone Soft Seasons fauteuils is de rugleuning uitgevoerd in leer. Zo kunt u in twee versies kiezen voor het zachte nerfleer Ceras. De andere vier versies zijn uitgevoerd in Senso, de populairste leersoort in de collectie. Beide materialen geven een heerlijk verfijnd gevoel en creëren een mooi contrast met de ruige zachtheid van de zitting.

De Pallone Soft Season Pa fauteuil is er ook in Pallone Soft Season Ma en Lill. Voor iedere generatie een eigen fauteuil. 

Pallone Soft Season Ma 78x 76x 66h: € 1.795,=
Pallone Soft Season Lill 59x 59x 52h: € 1.125,=

Wilt u liever een eigen combinatie van de stof Robou met Senso of Ceras leer maken met de poot naar keuze? Kies dan voor ‘Season of Choice’, waarbij u in alle vrijheid kunt combineren voor dezelfde prijs!

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in