Loya hoekbank "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stof Mondo of Robou/ plint in dezelfde stof

Afmetingen

312x 175x 75h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

7.225,- 6.540,-

Beschrijving

Hoekbank excl. hoofdsteun op gestoffeerde plint.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten, stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan.

Loya, opvallend en uitnodigend:

Met de Loya bankenserie creëert u een plek die er altijd voor u is. Verfijnd en vol fraaie details. Dit is een bank die zich ruimhartig voor u openstelt. U herkent de Loya bankenserie aan de royale maatvoering en de uitstraling van totale zachtheid. Ontwerpers Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly baseerden hun design op het principe van ‘soft mass’: het toekennen van volume aan een tweedimensionaal materiaal. Het ontwerp neemt rechte, geometrische vormen en vult ze uit tot een compositie van zachte blokken die u onvoorwaardelijk comfort bieden.

Over het hele ontwerp van de Loya bank loopt een lekker uitgesproken bies. Een royale zadelsteek, aangebracht door de alleskunners in het Leolux-atelier. De bies creëert een mooie lijnvoering en is bovendien zodanig geplaatst dat u ‘m niet voelt als u geniet van uw welverdiende ontspanning op de bank.

De overstekende arm- en rugleuningen vallen meteen op. Doordat ze licht gekanteld zijn, vormen ze een open uitnodiging om plaats te nemen. Een uitnodiging die voor altijd geldt. Want dat is Loya, de loyale haven van comfort in uw interieur.

Loya legt contact met de grond via een gestoffeerde plint. Dit is net wat verder teruggeplaatst dan de zitting en bovendien uitvoerbaar in een afwijkend materiaal ten opzichte van de rest van de bank. Zo geeft u een heel eigen twist aan uw Loya-bank.

Studio Truly Truly tekende een uniek programma, dat moeiteloos laveert tussen groots en intiem, tussen krachtige vormen en een comfort zonder weerga. Zo heeft u de keuze uit onder meer banken, vrijstaande divans, twee verschillende poefs en een groot aantal aanbouwelementen. Ook zijn er accessoires voor extra comfort, zoals de hoofdsteun (bij zowel de rug- als de armleuning te plaatsen) en een armrol.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in