Cocoon 3 zitsbank "Label"

Merk

Label

Materiaal

In stofgroep A en leren band/ sledes black grey

Afmetingen

238x 94x 70h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

3.290,-

Beschrijving

3 zitsbank met nonchalante stoffering.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en sledes ook in de Colorbox lak kleuren.

Cocoon, zoals een doorgestikte warme winterjas:

De Cocoon zitbank is een ontwerp van designer Gerard van den Berg voor Label. Functionaliteit en comfort komen samen in dit tijdloze design waarvoor Van den Berg zich liet inspireren door warme, doorgestikte winterjassen die het Hollandse landschap vullen op gure herfst- en winterdagen. Deze uitnodigende zitbank kenmerkt zich door het speelse contrast tussen strakke horizontale lijnen en zachte volumineuze rondingen. Wanneer u plaatsneemt, wordt u als vanzelf omarmt en kan worden genoten van subliem zitcomfort met aangename ondersteuning.

Met een ruime keuze uit verschillende rijke stofsoorten en hoogwaardige leersoorten is er een Cocoon bank te componeren die naadloos aansluit op zijn omgeving en uw persoonlijke woonwensen. Ontwerp naar wens een compacte driezitsbank of creëer een royaal zitlandschap. Mocht u de zithoogte van de Cocoon zitbank te laag vinden? Ook dat is geen probleem, want de sledes zijn 3 cm te verhogen.

Cocoon doet zijn naam eer aan. Cocooning: het veilig en aangenaam terugtrekken binnenshuis. Dat is precies wat deze bank ademt.

De Cocoon is ook leverbaar in volledig stof vanaf: € 2.991,=

Mooi te combineren met de Cocoon Dining eetkamerstoel met armleuningen en Cocoon Lounge fauteuil.

Wilt u liever geen strakke horizontale lijnen in de zitbank, dan is wellicht de Moby Dick een optie, ook van Label!
Zie onze site.

Nieuw bij ons Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in