6515 fauteuil "Gelderland"

Merk

Gelderland

Materiaal

In stofgroep A/ poten zwart epoxy gelakt

Afmetingen

92x 83x 81

Productgroep

Fauteuils

2.400,-

Beschrijving

Fauteuil met smalle armleuningen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en poten in zwart of grijs gelakt.

Prachtig staaltje Jan des Bouvrie!

De 6515 fauteuil is in 2002 ontworpen door Jan des Bouvrie en is al jarenlang erg succesvol in de collectie van Gelderland. De fauteuil heeft een heldere en strakke vormgeving, waardoor de stofkeuze van grote invloed op de uitstraling van het meubel. De 6515 fauteuil onderscheidt zich van de 6511 fauteuil door een iets smallere armleuning. Perfect wanneer er minder ruimte voorhanden is. 

De 6515 fauteuil is perfect te combineren met de 6515 of de 6511 banken serie. Door het grote aantal mogelijkheden bieden beide series voor alle interieurs een betaalbare oplossing! De smalle arm, kenmerkend voor de 6515 banken serie, is ook te verkrijgen als de 6511 banken serie in een bredere uitvoering.
Hierdoor krijgt de bank een stoerder karakter.

Het onderstel is standaard uitgevoerd in zwart of grijs, maar kan naar uw wensen worden aangepast in iedere RAL-kleur. In deze uitgebreide serie vindt u naast de 6515 fauteuil verschillende maten banken, een chaise longue, dormeuse en natuurlijk ook verschillende elementen om een hoekbank te creëren. 

Helemaal zoals u het wilt!

Deze Gelderland serie beschikt over een afneembare hoes en is zeer gemakkelijk te vervangen of te reinigen.

Mooi te combineren met de 6511 banken serie, ook van Gelderland!
Zie onze site.

TIJDELIJK 15% KORTING OP DE UITGEBREIDEN 6515 BANKEN SERIE!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.