Bobo fauteuil "Label"

Merk

Label

Materiaal

In stofgroep A/ poten black grey gelakt

Afmetingen

96x 91x 80h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.706,-

Beschrijving

Fauteuil met gestroomlijnde rondingen.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en de poten ook in de Colorbox lak kleuren.

Bobo, retro in de tijd van nu:

Fauteuil Bobo van Label is terug van weggeweest. Designer Gerard van den Berg ontwierp het origineel in 1990 en won de prijs voor het beste Nederlandse meubelontwerp. Deze retro fauteuil wordt gekenmerkt door de royaal en prachtige ronde vormgeving die uitnodigt om neer te ploffen.

De Bobo fauteuil is in een nieuw, iets slankere jas gestoken die de rondingen van de fauteuil op uitstekende wijze benadrukken. De hoes die mooi is afgewerkt met sierstiksels wordt door middel van lusjes en haakjes aan de poten op z’n plek gehouden. Verder is de Bobo gevuld met koudschuim en heeft no-sag veren.

De royale zitschaal met gestroomlijnde rondingen en licht gebogen armleuningen in gedurfde proporties geven de Bobo fauteuil een uitnodigend karakter en maken dat het meubel direct in het oog springt.

Voor een verhoogd zitcomfort is er een bijpassende poef verkrijgbaar. 

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in