Gispen Today Crossing eetkamertafel "Dutch Originals"

Merk

Dutch Originals

Materiaal

In Fenix 0720 Nero Ingo/ kokerframe mat zwart gelakt

Afmetingen

240x 90x 76h

Productgroep

Eetkamertafels

2.550,-

Beschrijving

Eetkamertafel met speels kokerframe.

Leverbaar in twee maten.

Flirten met Rietveld en Berlage:

De Dutch Originals Crossing is een breed tafelprogramma met een knipoog naar het verleden met de kennis en technieken van nu. Gispen, buisframes en bakeliet zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Dit was voor de ontwerper Job van den Berg de basis voor zijn ontwerp. Het materiaalgebruik en het gevoel van vroeger, met de technieken en mogelijkheden van nu.  

Voor een eigentijdse uitstraling maakte van den Berg gebruik van vierkante kokers in plaats van de traditionele ronde buis. Door de hedendaagse buislasertechnieken vallen de metalen kokers naadloos in elkaar. Deze kokers eindigen met een bakelieten dop. Dit geeft een stijlvolle afwerking en brengt het ontwerp nog dichter bij de collectie en het verleden van Gispen.

De Crossing serie heeft een breed pallet aan tafels voor thuis en op kantoor. Natuurlijk, je kunt er perfect aan werken. Het ruime werkoppervlak nodigt daartoe uit. Maar de Crossing eetkamertafel van Dutch Originals is veel meer. Een complete serie salontafels die flirten met Rietveld en Berlage. De Crossing eetkamertafel die u klassiek of modern kunt dekken. Vergadertafel voor boardrooms en beraadstafel voor klantenontvangst. Uitgebreid en bijzonder stijlvol!

Het tafelblad van de Crossing serie is afgewerkt met Fenix. Met een Fenix blad hebben vet- en vingerafdrukken geen kans. Een ander groot voordeel van een Fenix blad is dat krasjes door middel van wrijving eruit gepoetst kunnen worden. Zo blijft het blad zo goed als nieuw. 

Ook leverbaar als Crossing salon- en bijzettafel en mooi te combineren met de Gispen 116 eetkamerstoel, ook van Dutch Originals!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.