Kudo Two Pure draaibare loungefauteuil met hoge rug "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In combi stofgroep1 en leer Senso/ kruispoot aluminium gepolijst

Afmetingen

74x 93x 100h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Fauteuils

2.775,-

Beschrijving

Draaibare loungefauteuil met hoge rug op kruispoot.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De Pure kruispoot is standaard in aluminium gepolijst.

Intuïtief en aantrekkelijk:

De Kudo loungefauteuil is een ontwerp van studio KaschKasch voor het merk Leolux. Designers Florian Kallus en Sebastian Schneider kwamen voor hun eerste samenwerking met Leolux met een puur ontwerp, een slanke comfortabele draaifauteuil die een lust is voor het oog.

In de ontwerpen van KaschKasch ziet u een duidelijke rode draad. Het Keulse duo probeert vormen te reduceren tot de puurste essentie. Maar dan wel zonder de intuïtieve bruikbaarheid én de aantrekkingskracht van een product uit het oog te verliezen. Bij de Kudo loungefauteuil ziet u dat heel duidelijk terug in de schaal. Elke lijn heeft een bepaalde spanning. Ze zijn niet zo recht als u op het eerste gezicht zou denken.
Zo krijgt het ontwerp diepte en ontstaat er ruimte voor een heerlijk zitcomfort.

De loungefauteuil Kudo is voorzien van een riant kussen dat binnen de lijnen van de schaal geplaatst is. In de Kudo Two Pure (met hoge rugleuning) zijn de zitschaal en het kussen ietwat hoger geplaatst dan in de lage draaibare fauteuil (Kudo One), waardoor de draaibare loungefauteuil zorgt voor meer ondersteuning in de rug. 

De draaifauteuil Kudo is volledig naar eigen wens samen te stellen uit talloze stof- en leersoorten uit de Leolux collectie. De draaibare loungefauteuil kan zonder armleuning óf van een gestoffeerde of eikenhouten armleuning worden voorzien. Standaard wordt de Kudo uitgevoerd met aluminium gepolijste kruispoot. Een kruispoot in epoxy, lak of een Disc voet in RVS, epoxy of lak zijn tegen meerprijs mogelijk.
Ook kunt u kiezen uit 3 verschillende zithoogtes. 

Voor een extra stukje comfort is een bijpassende poef verkrijgbaar.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in