Mimas fauteuil "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In stofgroep 1/ metalen onderstel epoxy

Afmetingen

97x 80x 79h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.890,-

Beschrijving

Rond en luchtig fauteuiltje op metalen onderstel.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten. Het metalen onderstel is standaard in chroom, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in al alle Leolux epoxykleuren krijgen.

Compact, comfortabel en uitgesproken eigentijds:

De Mimas is een fauteuil die meteen een glimlach op uw gezicht tovert. Al is het maar omdat het ontwerp zelf al met een beetje fantasie aan een glimlach doet denken. En anders zorgen het comfort en de praktische opties van de ronde fauteuil daar wel voor.

De ronde Mimas fauteuil van Leolux combineert goede ergonomische eigenschappen met een tijdloze vorm. De schaalzitting is visueel in tweeën gedeeld, met aparte rug en zitting, wat wordt benadrukt door de bies. 
Wilt u een beetje contrast aanbrengen? Kies dan voor een contra bies in een afwijkende kleur. Of laat het metalen onderstel uitvoeren in een mooie epoxykleur.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in