Pylaz staande lamp "Pode"

Dit is een showroom artikel

Merk

Pode

Materiaal

In metaal epoxy Charcoal/ binnenkant kapje Gold

Afmetingen

130 spanwijdte- 180h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Lampen

725,- 575,-

Beschrijving

Staande lamp met beweegbare kap.

Een staande lamp met glamour:

De Pylaz staande lamp is als een persoonlijke lichtbutler. Dankzij het buigbare frame en de mogelijkheid om het kapje te draaien en te kantelen, geeft de Pylaz u licht waar u dat wilt. Of u nu lekker zit te lezen of uw bezoek wilt bijlichten, het is allemaal geen probleem. Zelfs een strenge ondervraging levert met de Pylaz staande lamp gegarandeerd een bekentenis op.

Door het strakke design volstaat de Pylaz staande lamp in bijna ieder interieur. De lamp is uitgevoerd in de kleur charcoal en de binnenkant van de kap is goud, wat een luxe ambiance geeft. Met de stevige voet waarmee de Pylaz op de vloer staat is hij aan en uit te schakelen.

Kortom: een prachtige lamp die ook nog eens erg praktisch te gebruiken is.

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in

showroommodel