Nivti 3.5 zitsbank "Pode"

Merk

Pode

Materiaal

In stof Evla/ doppen zwart

Afmetingen

237x 95x 72h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

3.775,- 3.475,-

Beschrijving

3.5 zitsbank met geometrische lijnen.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten.

Eigenwijs, maar zeer uitgekiend:

Zit u liever iets dieper en iets lager? Nergens ontspant u beter dan in de heerlijke kussens van Nivti van het merk Pode. Een modulaire bank waarin geometrische lijnen, zachte vormen en royale volumes elkaar ontmoeten en samen bijdragen aan een heerlijk relaxt zitcomfort. 

De Nivti is ontworpen door Meike Harde. Zij tekende een programma met eigenwijs ogende banken en aanbouwelementen, waarmee u alle kanten op kunt.
Lekker compact met z’n tweetjes, languit op uw immense hoekbank met chaise longue en alles daartussenin.

Dat relaxte zitten is te danken aan Nivti’s ronde hoeken en lage, diepe zit. Er zit ook veel aandacht in het uitgekiende zitcomfort. Want lekker loungen kan alleen met de juiste combinatie van steun en zachtheid. De Nivti zelf staat er ook bijzonder ontspannen bij. De zitelementen hebben aan de onderzijde alleen pootdopjes, zodat ze bijna op de grond rusten. Met de Nivti banken serie van Pode kunt u genieten van design zonder poespas en zitten zoals u dat wilt.

Ook als Nivti hoekbank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Nieuw bij ons Hulshoff Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in