Caio hoekbank met verstelbare rug- en armleuningen "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep10/ metalen zwaardpoot zwart gelakt

Afmetingen

230x 160x 73- 100h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

4.470,-

Beschrijving

Hoekbank met nonchalante stoffering incl. verstelbare rug- en armleuningen en zitdiepte verstelling op metalen zwaardpoot.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, maten en stof-en leerkwaliteiten. De metalen zwaardpoot is ook in gesatineerd nikkel verkrijgbaar.

Gemak dient de mens!

Het dagelijks leven in de snelle wereld van vandaag wordt bepaald door hectiek, stress en constante bereikbaarheid. Om deze reden is het des te belangrijker voor u dat er een plek is waar u zich kunt terugtrekken, een film kijken of gewoon genieten van familie of vrienden. Een plek die niet alleen het hoogste comfort biedt, maar ook technische foefjes die u in staat stelt om optimaal te ontspannen. 

Als het op comfort aankomt, is de Caio modulaire banken serie een klasse apart. Echter, de Caio is ook indrukwekkend in termen van de omvang van het productassortiment en diversiteit. Zo kunt u kiezen uit een verstelbare hoofdsteun en armleuningen, maar ook een zitdiepte verstelling waardoor de rug geheel naar eigen wens verder naar achteren wordt geklapt. Op deze manier creëert u een knusse zit plek waar u heerlijk met opgetrokken knieën in kunt ontspannen.

De armleggers van de Caio banken serie zijn middels een standenbeslag in verschillende posities verstelbaar. Door de armleuning over de hoogste positie te trekken kan deze naar beneden gebracht worden, waardoor de armlegger weer in de beginpositie komt. Ook de hoofdsteunen zijn middels een standenbeslag in verschillende posities te verstellen.

Wilt u beide met de voeten omhoog maar toch een mooie strakke zitbank, dan kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een relaxfunctie met elektrisch ingebouwde voetensteun. Deze kunt u eenvoudig met een
TOUCH-IT functie bedienen. Met het kort aanraken van de voorste TOUCH-IT sensor (tot signaaltoon klinkt) klapt u de voetensteun uit tot aan de voorzijde zit en stopt. Bij aanhoudend aanraken van de sensor beweegt de voetensteun naar de eindpositie. Voor een optimaal zit- en ligcomfort kunt u de voetensteun manueel uitklappen. Daarmee wordt de zit- en totale diepte verlengd.

Meerprijs elektrische voetensteun: € 1.010,=

Nieuw bij ons Hulshoff Design Center Spui Den Haag!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in