Brisa 3 zitsbank "Évidence"

Merk

Évidence

Materiaal

In leer Senso/ poten epoxy

Afmetingen

231x 92x 85h

Productgroep

Banken

5.655,-

Beschrijving

3 zitsbank met smalle armleuningen op elegante pootjes incl. hoofdsteun.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De pootjes zijn standaard in aluminium gepolijst, maar tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen uit de epoxykleuren van de Évidence collectie.

Weet u dat:

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van Leolux. Banken en fauteuils die u verwennen met eindeloos comfort en kwaliteit, en in elk interieur tot hun recht komen. Uiteraard als label van haar grotere broer Leolux, bent u verzekerd van absolute topkwaliteit en duurzaamheid. Bovendien worden alle meubelen gemaakt in de fabriek van Leolux.

De meubels van Évidence komen fantastisch tot hun recht in een mooie stof. Daarom heeft u een ruime keuze uit de standaard collectie, maar ook eigentijdse kwaliteitsstoffen van Weverij De Ploeg. Om de hoogwaardige modellen van Évidence eer aan te doen, selecteerde Leolux drie leerkwaliteiten. Deze leerkwaliteiten zijn allen gepigmenteerd rundleer met een toplaag en in veel heldere kleuren verkrijgbaar. Bovendien zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Een voorrecht dus om uw Évidence-meubel mee te bekleden.

Naast stof en leer biedt de collectie ook een keur aan materialen voor de salon- en bijzettafels die u mooi kunt combineren met de gestoffeerde modellen van Évidence en geheel naar eigen wens vorm kan geven. Denk hierbij aan diverse kleuren Ceramic, epoxy beits en lak.

Brisa, verfijnde luxe:

De Brisa banken serie is een luxueus en verfijnd programma met fauteuils, banken en aanbouwelementen voor interieurs van alle afmetingen. De elegante lijnen en slanke proporties van de Brisa bank zijn kenmerkend voor een ontwerp van Frans Schrofer. In het Brisa-programma is bovendien veel aandacht voor extra’s,
zoals een einddeel met tafeltje of poef en hoofdsteunen die op diverse plekken van de bank geplaatst kunnen worden. 

Tevens heeft u de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.
Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Voor een stukje extra zitcomfort kunt u ook een bijpassende poef bestellen.
Maten: 92x 57x 41h: in leer Senso € 1.150,=

Ook als Brisa hoekbank en fauteuil verkrijgbaar en mooi te combineren met de Kadmos salontafels, ook van Évidence!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.