Alvaro Nordic Edition eetkamerstoel "KFF"

Merk

KFF

Materiaal

In combi stof Ascot en leer Cuoro/ poten zwart gelakt

Afmetingen

59x 74x 84h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

902,- 785,-

Beschrijving

Eetkamerstoel op ranke pootjes.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en pootjes in diverse lakkleuren.

Alvaro, legendarisch comfort in elliptische taal:

De nieuwe Alvaro Nordic Edition eetkamerstoel van het merk KFF komt met een no-nonsense vormentaal en eenvoudige schoonheid, die wordt bepaald door de bepalende lijnen. De welvingen van de elliptische rugleuning en de ergonomisch gevormde zitschaal worden benadrukt door de opvallende naden in hun organische vorm. ‎

Met de driedimensionaal gevormde, aangenaam gestoffeerde zitschaal en de royale, zacht gestoffeerde rugleuning biedt de Alvaro Nordic Edition eetkamerstoel een hoog zitcomfort. De Scandinavisch- Italiaanse look van de eetkamerstoel zet een expressief accent in uw tijdloos gezellige eethoek en kan universeel worden gebruikt voor innovatieve objecten.

Mooi te combineren met de Alvaro Lounge Nordic Edition fauteuil, ook van KFF!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in