Kiq draaibare eetkamerstoel met armleuningen "Bree's New World"

Merk

Bree's New World

Materiaal

In combi stofgroep A en leer Tolede of Apollo/ metalen spinpoot zwart epoxy

Afmetingen

60x 64x 89h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Stoelen

519,-

Beschrijving

Draaibare eetkamerstoel met armleuningen op metalen spinpoot.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen, stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan. De metalen spinpoot is ook in glanzend aluminium en tegen een kleine meerprijs in diverse kleuren epoxy verkrijgbaar.

Snelle naam!

De Kiq draaibare eetkamerstoel met armleuningen biedt veel zitcomfort. De eetkamerstoel heeft een ruime zitting met hoge armleuningen. Dit maakt de Kiq geschikt om urenlang te tafelen met familie of vrienden.

Het geheim van de (draaibare) eetkamerstoel Kiq zit aan de binnenkant. Een goed geproportioneerde schaal van gelamineerd beukenhout zorgt voor een geweldig zitcomfort zonder dat daar dikke schuimlagen voor nodig zijn. Hierdoor blijft de Kiq eetkamerstoel mooi slank ogen.

Het ranke, uit gegoten aluminium vervaardigde onderstel laat de zitschaal als het ware zweven en geeft de Kiq daarmee een luchtige uitstraling. Naast een luchtig en modern uiterlijk heeft deze draaibare eetkamerstoel natuurlijk ook een lekkere 'snelle' naam.

De kuip van de Kiq draaibare eetkamerstoel kan worden uitgevoerd in stof of leer, maar is vooral erg populair in een stof/ leer combinatie. Het onderstel kan zowel vast als draaibaar en met of zonder wieltjes worden geleverd. Naast de versie met armleuningen is de eetkamerstoel Kiq ook leverbaar zonder armleuningen.

Mooi te combineren met de ovale eetkamertafel Contur, ook van Bree's New World!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in