Animadora hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep C/ metalen poten zwart gelakt

Afmetingen

306x 240x 76h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Banken

3.770,-

Beschrijving

Hoekbank met open einddeel op elegante metalen pootjes excl. kussens.

Leverbaar in verschillende maten en stofkwaliteiten.

Levendig en gezellige sfeer:

De Animadora hoekbank is een eigentijds en comfortabele bank met een speels karakter. Deze hoekbank is ontworpen met oog voor detail en is perfect geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een bank die zowel stijlvol als gezellig is. De Animadora hoekbank heeft een uniek ontwerp dat onmiddellijk de aandacht trekt en een echte blikvanger is in uw interieur.

De Animadora bank heeft een zachte en comfortabele zitting. De kussens zijn gevuld met hoogwaardig schuim, waardoor ze lang hun vorm behouden en een zacht zitcomfort bieden. Ook de rugleuning is zacht en biedt voldoende ondersteuning, waardoor u heerlijk kunt ontspannen.

Een ander opvallend kenmerk van de Animadora hoekbank zijn de ronde vormen en het speelse karakter.
De bank is verkrijgbaar in veel stof soorten met daarin verschillende kleuren, en de kussens zijn op een unieke manier gestoffeerd, waardoor het lijkt alsof ze als het ware zijn opgepompt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en geeft de bank een levendig en gezellige sfeer.

De Amadora hoekbank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan volledig worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Want wilt u liever een een losse bank, loveseat of een hoekbank met twee armleuningen? Ook dat is mogelijk bij de Amadora banken serie.

Kortom, de Amadora hoekbank is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle bank met een speels karakter. Ervaar de Amadora zelf en ontdek waarom deze bank zo populair is onder liefhebbers van modern design!

Mooi te combineren met de Kiki fauteuil!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in