Unfurl slaapbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stof 536 Bouclé ochre- poten bruin gebeitst

Afmetingen

200x 93x 84h

Productgroep

Banken

1.248,- 1.084,-

Beschrijving

Slaapbank met zwarte contrabies.

Van bank naar slaapbank!

De stijlvolle slaapbank Unfurl is ontworpen door de designers Andreas Lund, Flemming Hoejfeldt en Per Weiss. Tijdens het ontwerpen hebben de designers zich laten inspireren door Scandinavisch design.

Deze comfortabele slaapbank met pocketvering matrassen garandeert een plek om goed uit te rusten na je drukke dag. Daarnaast is de Unfurl slaapbank prima geschikt in je woonkamer, slaapkamer, logeerkamer of je krappe studentenkamer.

Door het praktische ontwerp kun je de deze slaapbank gemakkelijk veranderen van een bank naar een comfortabel 1 persoons bed. De rugleuning van de Unfurl slaapbank kun je in drie standen zetten; een stand om te zitten, een stand om te loungen en een stand om te slapen. Zo voldoet de slaapbank Unfurl aan jouw wensen.

Dankzij de donker gebeitst houten poten heeft de Unfurl een stijlvolle uitstraling. Voor extra stevigheid zijn de poten versterkt met mat zwart gepoederd staal.

Ligvlak: 120- 200

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.