Trascina hoekbank "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In stofgroep TA/ metalen pootjes koper gelakt

Afmetingen

312x 282x 80h

Productgroep

Banken

6.325,-

Beschrijving

Hoekbank met decoratief stiksel op metalen pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en metalen pootjes in verschillende lak kleuren.

Unieke stukjes chocolade:

De Trascina banken serie is een stuk puur Italiaans design met een heerlijk zitcomfort en zorgt voor een vleugje mediterrane sfeer in uw interieur. De Trascina getuigt van extreme elegantie, door de elegante pootjes lijkt het of de bank van de vloer wordt getild en de zeer dunne basis waarop de rug- en armleuningen direct rusten maken het plaatje compleet. Met het decoratieve stiksel, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is, verrijkt u de look van uw bank.

De elementen van de Trascina banken serie zijn net unieke stukjes chocolade die op een elegant dienblad liggen, allemaal klaar om van te genieten, de een na de ander.

Wilt u liever geen hoekbank, dan is de Trascina ook als gewone bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.