Ora Three Branch kaarsenstandaard "Stelton"

Merk

Stelton

Materiaal

In RVS zwart gepoedercoated

Afmetingen

20x 8x 13h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

69,95 49,95

Beschrijving

Kaarsenstandaard.

Geen alledaags design!

Maak kennis met de Ora Three Branch kaarsenstandaard met drie armen van het merk Stelton. Twee Italiaanse ontwerpers, Daniel Debiasi en Federico Sandri, zijn het brein achter deze nieuwe kaarsenstandaard die wordt gekenmerkt door zijn harmonieuze en organische uitstraling. Hun ontwerpconcept, waaronder de Ora Three Branch, was om een ​​reeks producten te creëren die niet bestaan ​​uit alledaagse voorwerpen, maar designartikelen zijn waarmee je een band vormt en die een leven lang meegaan.

Met zijn gebogen vorm heeft de driearmige Ora Three Branch kaarsenstandaard ook een organisch ontwerp dat goed past bij de rest van het assortiment. De kaarsenstandaard Ora kan op zichzelf staan of in combinatie met anderen en maakt, door de manier waarop de houders worden gepositioneerd of omgedraaid, een continue verandering in de expressie en het design effect van de betreffende opstelling mogelijk.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in