Stockholm Lignum schaal large "Stelton"

Merk

Stelton

Materiaal

In koud emaille met bruin en blauwe lijnen/ buitenkant aluminium

Afmetingen

40 rond x 11.7h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Diversen

309,- 199,-

Beschrijving

Ronde schaal met prachtig lijnenspel.

Uniek lijnenspel:

Maak kennis met de Stockholm Lignum ronde schaal van het merk Stelton. De nieuwe Stockholm Lignum serie, ontworpen door Carl Philip Benadotte (Prins van Zweden) en Oscar Kylberg, is gemaakt op basis van de prachtige tinten van de natuur rond de archipel van Stockholm. De kleurrijke vegetatie van het gebied heeft het artistieke patroon geïnspireerd en de collectie schalen en vazen dragen ​​daarom de naam Lignum, wat 'hout' betekent in het Latijn. 

Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg groeiden op in de Zweedse archipel, een ruige en inspirerende omgeving. Het landschap van de zee en de eilanden in de Oostzee diende als voorbeeld voor dit sterke ontwerp van de Stelton Stockholm serie. De schalen en vazen van de Stockholm Lignum zijn prachtige solo-objecten, maar een combinatie van de verschillende onderdelen maakt een prachtig decor.

Deze schitterende ronde schaal heeft een aluminium buitenzijde met aan de binnenkant een bruin/blauw lijnenspel, die met de handgeschilderd is op koud emaille. Deze bijzondere combinatie van materialen geeft de Stockholm Lignum ronde schaal een bijzonder geslaagd karakter. En.... elke Lignum ronde schaal is exclusief en uniek.

De Stockholm Lignum ronde schaal is niet geschikt voor in de vaatwasser en moet met de hand worden schoongemaakt met lauw water en een mild schoonmaakmiddel. Voedselveilig voor koude gerechten, fruit en snacks. 

Een echt multifunctioneel design object.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in