Easy Junior Loop eetkamerstoel met armleuningen "Label

Merk

Label

Materiaal

In leer Waterbuffel/ 4- poot en loop black grey gelakt

Afmetingen

66x 57x 80h

Productgroep

Stoelen

947,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen en loop op 4- poot.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en spinpoot ook in de Colorbox lak kleuren.

Slanke belijning en geometrisch uiterlijk:

De Easy Junior eetkamerstoel met armleuningen is een ontwerp van designer Peter van de Water voor het merk Label. Het design van deze eetkamerstoel kenmerkt zich door zijn slanke belijning en geometrische uiterlijk. Dankzij het design van de Easy Junior eetkamerstoel is het een stijlvolle en toevoeging aan uw eettafel.

De licht schuine rug- en armleuningen die zich tegenover elkaar als het ware laten open vouwen zorgen voor ultiem zitcomfort. De Easy Junior eetkamerstoel met armleuningen wordt gedragen door een stalen frame, waarbij er optioneel gekozen kan worden om het stalen frame als een loop de kuip te laten omarmen.

De Easy Junior eetkamerstoel is uit te voeren met twee verschillende onderstellen: een 4- poot of een spinpoot die zowel draaibaar als vast verkrijgbaar is. 
Door de toepassing van de draaibare spinpoot draait u moeiteloos onder het tafelblad door en hoeft u de Easy Junior eetkamerstoel niet te verplaatsen.

Zo ontstaat er een eetkamerstoel die volledig aansluit op uw persoonlijke woonwensen.

Armleuning hoogte: 69h.

Nieuwsgierig naar de Easy Junior eetkamerstoel zonder loop?
Zie onze site

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.