Ginny elementen bank "Label"

Merk

Label

Materiaal

In stof Berbero/ pootjes night gelakt

Afmetingen

335x 155x 69h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Banken

7.011,-

Beschrijving

Elementen bank met heerlijke zachte sierkussens op elegante pootjes.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootjes ook in de Colorbox lak kleuren.

Creëer verschillende knusse hoekjes:

De Ginny elementen bank van Label is een ontwerp van Meike Harde. U kunt de bank volledig naar wens samenstellen en heeft daarbij de keuze uit oneindig veel combinaties door de vele elementen. Want iedereen relaxed op zijn eigen manier. Dit kan door het lezen van een goed boek of heerlijk voor de televisie hangen.

De Ginny bank is zo ontworpen dat dit allemaal mogelijk is. Zo kunt u verschillende hoekjes creëren voor meer privacy of een grote bank samenstellen waar het hele gezin van kan genieten. Ook zijn er heel veel mogelijkheden qua stoffering en kleuren om de bank nog meer naar wens samen te stellen.

De vulling van de Ginny elementen bank is van zacht schuim wat ervoor zorgt dat u een beetje wegzakt in de bank. Door het gebruik van traagschuim zal de vulling weer terugveren naar de oude positie wanneer u opstaat. U kunt er bij de bank voor kiezen om heerlijk zachte sierkussens in verschillende kleuren en designs toe te voegen voor nog meer gezelligheid.

Er zijn vele verschillende afmetingen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een 1-zits, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits. Daarnaast kunt u kiezen voor een bank met 2 armen, 1 arm of zonder armen. Om nog meer te kunnen ontspannen kunt u een Chaise Longue of een pouffe toevoegen in uw ontwerp.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in