Chief Low eetkamerstoel met armleuningen "Label"

Merk

Label

Materiaal

In combi stofgroep A en leer Waterbuffel/ 4- poot in Colorbox kleur gelakt

Afmetingen

62x 64x 86h

Filiaal

Spui Den Haag

Productgroep

Stoelen

861,-

Beschrijving

Eetkamerstoel met armleuningen op 4- poot.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan en 4- poot ook in standaard black grey gelakt.

Zo comfortabel als een fauteuil:

De eetkamerstoel Chief Low van Label is organisch, stoer en een statement voor aan uw eetkamertafel. Ontworpen door designer Gerard van den Berg. Opvallend aan deze moderne eetkamerstoel is de rits die aan de achterzijde doorloopt en de ronde vorm benadrukt. Deze eetkamerstoel is zo comfortabel als een fauteuil en zorgt voor urenlang prettig (na)tafelen.

De Chief Low eetkamerstoel met armleuningen is in een two-tone effect te bekleden: de binnen- en buitenkant van de kuip zijn verschillend te stofferen in zowel hoogwaardige leersoorten als prachtige stoffen. Zo ontstaat er een eetkamerstoel die volledig aansluit op uw persoonlijke woonwensen.

De Chief Low eetkamerstoel is uit te voeren in diverse onderstellen: een draad- of bureauonderstel, op 4- poot met of zonder wielen en houten poten. Heeft u liever een hogere rugleuning? Ook dat is geen probleem, want de Chief eetkamerstoel met armleuningen is er ook in een hogere versie.

Zo kunt u de Chief Low geheel naar eigen keuze invullen. U bent de Chief!

Armleuning hoogte: 67h.

 

 

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in