Gustav Junior eetkamerstoel "Label"

Merk

Label

Materiaal

In combi stofgroep A en leer Waterbuffel/ draaibare spinpoot in Colorbox kleur gelakt

Afmetingen

62x 53x 83h

Productgroep

Stoelen

921,-

Beschrijving

Draaibare eetkamerstoel op spinpoot.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten of combinatie hiervan en spinpoot ook in standaard black grey gelakt.

Alles is mogelijk met de Gustav Junior!

De Gustav Junior van Label is een eetkamerstoel ontworpen door Peter van de Water. Het is de kleine versie van de Gustav fauteuil.

Door de verschillende mogelijkheden kunt u met de Gustav Junior eetkamerstoel elk mogelijke look creëren die u wilt. Een industrieel design? Geen probleem. Liever een modern of klassiek uiterlijk? Alles is mogelijk.
Met de Gustav Junior eetkamerstoel kunt u alle kanten op.

Hij zal een echte aanvulling zijn op uw interieur. De brede rugleuning van de Gustav Junior zorgt voor optimale ondersteuning aan uw rug. En door de comfortabele zitting kunt u uren doorbrengen op deze eetkamerstoel.
De eetkamerstoel is verkrijgbaar met of zonder armleuning, net wat u fijn vindt.

Net als bij de Gustav fauteuil is ook de Junior eetkamerstoel in een two-tone effect te bekleden: de binnen- en buitenkant van de kuip zijn verschillend te stofferen in zowel hoogwaardige leersoorten als prachtige stoffen.
Zo ontstaat er een eetkamerstoel die volledig aansluit op uw persoonlijke woonwensen. De Gustav Junior eetkamerstoel is uit te voeren met twee verschillende onderstellen: een 4- poot of een spinpoot die zowel draaibaar als vast verkrijgbaar is.

Nieuwsgierig naar de andere Gustav Junior eetkamerstoelen?
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.