Fusion 2.0 dressoir "Hulshoff Design"

Materiaal

In HDF structuurlak / bovenblad keramiek

Afmetingen

220 x 48 x 68

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Dressoirs

4.514,-

Beschrijving

Dressoir 4 deurs op meaten frame.

Unieke kast ontworpen door Hans Daalder

Fusion 2.0 is een kastenprogramma welke gekarakteriseerd wordt door het metalen frame. Dit frame is een wezenlijk onderdeel van het design die de strakke maar tevens robuuste uitstraling weergeeft van deze unieke kast ontworpen door Hans Daalder.

De kast is leverbaar in HDF structuurlak in elke RAL kleur of in eiken en noten hout. Het topblad is tevens in keramiek leverbaar. De kast kan in elke gewenste maat geleverd worden. Dit programma laat zich heel goed combineren met het Facto programma waar o.a. ook een salontafel en eetkamertafel leverbaar van is.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in