JustB!- PM100 3 zitsbank XL "Musterring"

Merk

Musterring

Materiaal

In leergroep B/ metalen poten zwart gelakt

Afmetingen

242x 107x 88H

Productgroep

Banken

2.920,-

Beschrijving

3 zitsbank XL met twee lendekussens.

Leverbaar in verschillende maten, stof- en leerkwaliteiten en pootvarianten. Standaard is het zitcomfort van de JustB!- PM100 banken serie uitgevoerd met een Binnenvering, maar tegen een kleine meerprijs kunt u ook een Pocketvering zitcomfort krijgen.

Heldere signatuur, fantastisch comfort!

De JustB!- PM100 banken serie is meer dan een meubelstuk. Het is de plek waar we ontsnappen aan het dagelijkse leven, tot rust komen en misschien een klein feestje vieren met vrienden. Het is een soort middelpunt van uw huis en het is absoluut het middelpunt van de JustB!-collectie van Musterring. Samen met actrice en model Bettina Zimmermann uit Duitsland heeft Musterring al hun aandacht voor detail besteed aan de ontwikkeling van deze modulaire bank. 

Bettina Zimmermann: "Ik wilde een bank ontwerpen die zich aan elke levensstijl aanpast." En om deze hoge standaard werkelijkheid te laten worden, heeft Bettina Zimmermann vanaf het begin elke ontwikkelingsstap van de JustB!- PM100 begeleid. Het resultaat is de JustB!- PM100 banken serie die door zijn modulaire structuur naar wens kan worden geconfigureerd - van bekleding tot de kleurstelling en plaatsing van de afzonderlijke elementen.

Deze JustB! serie omvat niet alleen deze modulaire bank, maar ook een eetkamerprogramma en verschillende salon- en bijzettafels. Bettina Zimmermann vond het vooral belangrijk dat u met haar collectie voor Musterring niet hoeft te kiezen tussen comfort en design.

Verheug u op een bank waarop u gegarandeerd langer wilt blijven hangen!

Ook als JustB!-PM100 hoekbank verkrijgbaar.

En mooi te combineren met de JustB!- CT100 salon- bijzettafel serie, ook van Musterring!
Zie onze site.

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.